Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Organizari petreceri pentru copii Ploiesti
100 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Fie ca pregatesti o super petrecere pentru copii sau organizezi un eveniment adresat si celor mici, GoldenParty(www.goldenparty.ro) este furnizorul tau de distractie.

Organizam cele mai frumoase petreceri pentru copii. Avem in meniu cele mai distractive jocuri pentru copii. Oferim garantie pentru distractia si buna dispozitie la evenimente si petreceri pentru copii.

Echipa GoldenParty este alegerea ideala pentru a organiza petrecerea pentru copilul tau. Detinem cele mai haioase jocuri de copii si jocuri pentru copii, fiind cele mai portivite pentru petreceri pentru copii.

Magic Party, Karaoke Party, Clawn Party sau pur si simplu unul din urmatoarele personaje sa fie invitatul special al petrecerii tale (Alba ca Zapada, Print, Clawn, Pirat,Piratita, Printesa, Printesa gheturilor, Harry Poter, Spiridus, Belle, Zana Fermecata, Silvester, Pantera Roz, Scooby Doo, Mos Craciun, Cele trei Zane Fermecate etc.

Noi venim la petrecerea copilului tau si facem atmosfera de vis, plus pictura pe fata, baloane colorate, confety, baloane modelatoare, concursuri, mini discoteca si multe altele.

Site: www.goldenparty.ro
Din Gura in Gura